Scurt review iPad Air

Cea de-a cincea generatie iPad, lansata pe 22 Octombrie 2013 in San Francisco, a primit numele de iPad Air. Mai usor, mai subtire si mai rapid, dispozitivul a atras imediat atentia fanilor. Tu ce stii despre acest model? Ai idee de cum functioneaza si ce facilitati ofera? Acest scurt review iPad Air s-ar putea sa te faca sa ti-l doresti!

iPad Air

Un nou design

Una dintre cele mai evidente schimbari aparute in noua generatie o reprezinta design-ul. Similar cu iPad Mini, ecranul este inconjurat de o banda mai ingusta ca niciodata. In plus, structura acestuia il face considerabil mai subtire si, ceea ce isi doreau utilizatorii, mai usor.

Cantarind doar 469 de grame si masurand 7.5 mm in grosime, acesta este cu aproape 100 de grame mai usor decat predecesorul sau, iPad 4. Mai compact, mai portabil, mai usor de manevrat cu o singura mana – ce ti-ai putea dori mai mult?

 

Performante generale

Aceasta noua generatie a facut trecerea la procesorul de 64-biti al lui iPhone 5S. In ceea ce priveste grafica, iPad Air este de 72 de ori mai rapid decat primul iPad, iar cateva modificari interesante s-au produs si in ceea ce priveste conexiunea WiFi. Astfel vei avea ocazia ca in locul actualualului indicator WiFi „ac” sa descoperi versiunea standard 802.11n, si, mai ales, sa beneficiezi de tehnologia wireless MIMO integrata.

Camera foto iSight de 5 MP este pozitionata dorsal, iar cei de la Apple sustin ca dispozitivul face fotografii mult mai bune chiar si in spatii intunecate. Frontal descoperim o camera FaceTime HD imbunatatita, cu un plus generos de pixeli, pentru imagini mai clare. Cu ajutorul microfonului dual, vei putea sa capturezi chiar si sunet.

Cat priveste capacitatea bateriei, acumulatorul pe baza de litiu, la 32.4 Wh ar trebui sa ofere o autonomie in utilizare de pana la 10 ore.

Imaginea de ansamblu deja creata, nu ne ramane decat sa mai aruncam o privire asupra display-ului. 9.7 inci de Retina cu o rezolutie de 2.048 x 1.536 pixeli, plus ecranul IPS cu functie de reproducere a culorilor ofera imagini de o claritate si o profunzime de exceptie!

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!