Noul iPhone 4S

Noul iPhone 4SOdata aparut, iPhone 4S a facut iubitorii de smartphone-uri sa il cumpere fara a se mai uite la pret, iar asta datorita noilor functii pe care le indeplineste si pur si simplu pentru faptul ca este un nou produs Apple, ultimul aparut dinainte ca Steve Jobs sa paraseasca lumea noastra.

Nu putem spune ca e o mare diferenta intre ultimile doua versiuni de iPhone, insa, datorita functiilor noi pretul nu este pentru orice buzunar.

Iphone 4S poate fi cumparat la pretul de 750 euro (adica 3270 lei), pretul fiind de importoator. Putem spune ca este un pret acceptabil daca ne gandim ca este fabricat de catre Apple, insa, cu siguranta nu l-ar da orice persoana.

O parte din functiile noi aparute odata cu iPhone 4S le puteti vedea mai jos:

– Aplicatia Siri foloseste recunoasterea vocii pentru a prelua comenzi si intrebari de la utilizator.

– Optiunea de a trimite Sms-uri vocale, momentan, in limba franceza, egleza si germana.

– Noul procesor A5, dual core, mai puternic de doua ori decat cel de la Iphone 4.

– Camera foto de 8 MP.

– Autonomie de 8 ore la convorbire.

Odata cu aparitia versiunii de iPhone 4S mi-am pus o intrebare simpla, dar poate dificila pentru altii, si anume: “De ce mi-as dori un iPhone 4S?”.

Primul gand ce mi-a venit in minte cand mi-am pus intrebarea asta a fost acela ca acesta este un produs Apple si cu siguranta fiecare persoana si-ar dori sa ‘se joace’ cu un asa smartphone, mai ales ca noile functii ale gadgetului sunt uimitoare, intr-un fel sau altul.

Sa ai un asemenea telefon este un lucru incantator si putem spune ca te face sa devii foarte interesat de domeniul GSM, sa testezi cat mai multe telefoane, sa vezi care este diferenta dintre telefonul ‘x’ si telefonul ‘y’. Intotdeauna mi-am dorit sa tin un produs Apple (in special iPhone) in mana si sa il butonez putin, deci practic asta ar fi motivul pentru care mi-as dori sa am un iPhone.

Tu de ce ti-ai dori un iPhone?

 

Noi functii aparute odata cu iPhone 4S:

– Aplicatia Siri foloseste recunoasterea vocii pentru a prelua comenzi si intrebari de la utilizator.

– Optiunea de a trimite Sms-uri vocale, momentan, in limba franceza, egleza si germana.

– Noul procesor A5, dual core, mai puternic de doua ori decat cel de la Iphone 4.

– Camera foto de 8 MP.

– Autonomie de 8 ore la convorbire.

Cea mai populara functie folosita de iPhone 4S, si anume Siri, este cu siguranta o idee foarte buna a celor de la Apple sa o introduca in asa fel incat sa atraga atentia asupra ei, crescand astfel interesul persoanelor ce se gandesc sa cumpere noua ‘jucarie’ marca Apple.

Siri este un manager personal controlat exclusiv prin intermediul comenzilor vocale. In limba romana nu este valabil momentan, dar poate fi folosit in limba engleza.

Este foarte util, mai ales in trafic, dar si cand vrei sa stii datele meteorologice, ce restaurante sunt in zona etc. Ideea este ca Siri nu are prea multe informatii despre Romania, deci este putin cam greu sa te ajute sa gasesti restaurante sau baruri in apropiere.

Acesta functie poate fi si folosita in asa fel incat sa sune automat cand ii spui comanda. De exemplu: “call my wife”, iar acesta va suna numarul setat de tine in telefon. Pentru a raspunde cerintelor tare acesta este integrat in numeroase aplicatii din sistemul de operare iOS5, cum ar fi: Phone, Music, Mail, Messages, Wikipedia etc.

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!