Probleme Galaxy S4 – Ce facem cand camera foto si aplicatia Galerie nu functioneaza

La acest capitol, reclamatiile sunt din cele mai diverse, dar, in mare, cel mai adesea ori nu functioneaza camera foto, ori pozele facute nu pot fi vizionate din aplicatia dedicata Gallery.

Camera foto Galaxy S4

Incearca sa mergi la Settings -> More -> Application manager -> All -> Camera / Gallery App -> Clear cache si Clear data

Alternativ, poti incerca un reset al memoriei cache: opreste telefonul si apoi apasa simultan butonul de Volum sus, butonul Home si butonul Power. Cand telefonul incepe sa vibreze, elibereaza butonul de Power si ar trebui sa vezi pe display ecranul de Android Recovery, moment in care poti elibera si celelalte doua butoane. Apasand apoi butonul de Volume jos ar trebui sa iti apara optiunea Wipe cache partition, pe care o selectezi apasand butonul de Power. Restartul ar trebui sa se declanseza automat dupa aceea.

De asemenea, multi utilizatori au dat vina pe cardurile Micro SD pe care le foloseau, asa ca, daca si tu stochezi pozele pe un astfel de card, poti incerca o optiune in cloud, pentru mai multa siguranta si stabilitate.

Nu in ultimul rand, se prea poate sa fie vorba de o problema de natura hardware, in care modulul camerei nu functioneaza sau una din conexiunile fizice s-au slabit. In situatia asta, singura cale este sa predai terminalul intr-un service GSM autorizat.

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!