Reparatii Service iPad

Full-Service Reparatii iPad şi upgrade – Toate modelele!

Service si reparatii iPad

Intr-adevar, iPad-ul este cel mai tare dispozitiv Apple. Şi la fel ca iPhone-ul, odata scapat cu fata in jos pe o suprafata tare şi ati putea fi victima unui ecran spart, lcd, sau mai rau. Noi intelegem ca aceste situatii se intampla, si oferim solutii complete de reparatii iPad pentru absolut orice model. Veti primi iPad-ul reparat si va functiona ca atunci cand l-ati achizitionat. serviciile de reparatii iPad se realizeaza usor de profesionisti calificati si specializati in inginerie si microelectronica.

 

Oferim solutii complete de service iPad, hardware si software.

Interesant despre iPad

În timp ce iPad este în mare parte utilizat de catre consumatori, de asemenea, a fost preluat de catre utilizatorii business. În termen de 90 de zile de la lansare, iPad a reusit sa patrunda in topul celor mai puternice produse. Unele companii adopta iPad-uri în birourile lor de afaceri prin distribuirea sau punerea de iPad-uri la dispozitia. Printre utilizatorii iPad la locul de munca se numara avocati care raspund mai usor clientilor, profesionistilor din domeniul medical care au acces la registrele de sanatate în timpul examinarii pacientului, si managerii care aproba solicitarile angajatilor.
IPad are mai multe utilizari chiar si în sala de clasa la scoala. La scurt timp dupa ce iPad a fost lansat, s-a raportat ca 81% din aplicatiile cartilor de top au fost pentru copii. IPad a fost numit, de asemenea, un instrument revolutionar pentru ajutarea copiilor cu autism pentru a învata sa comunice si sa socializeze mai usor.
IPad are si o aplicatie optionala iBooks care poate fi descarcata de pe App Store, care afiseaza carti si alte ePub-uri, formatul continutului poate fi descarcat de pe iBookstore. Mai multe edituri importante, inclusiv Penguin Books, HarperCollins, Simon & Schuster si Macmillan s-au angajat sa editareze carti pentru iPad. În ciuda faptului ca deveneau concurenti directi Amazon Kindle cu Barnes & Noble Nook., atât Amazon.com si Barnes & Noble si-au facut aplicatii Kindle & Nook disponibile pentru iPad.

 

 

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!