Reparatii iPhone Bucuresti

Solutii complete de reparatii service iPhone

Reparatii iPhone

Defectiunile iPhone-ului vor aparea in cele din urma. Tocmai de aceea este bine sa fiti informati despre cum puteti actiona in caz de urgenta. Prin urmare, indiferent de natura problemei, este indicat sa:

  • Va adresati in cel mai scurt timp unui centru de reparatii Apple iPhone autorizat
  • Luati cu dumneavoastra actele care fac dovada garantiei de care inca beneficiati
  • Va abtineti sa incercati sa demontati smartphone-ul sau orice alt dispozitiv atasat acestuia in momentul in care experimentati neplaceri – aceasta va duce la pierderea garantiei
  • Evitati orice metoda extrema de protectie in caz de accidente – lipirea cu banda adeziva a unei carcase sparte (6% dintre utilizatori fac asta) sau uscarea fortata a telefonului daca il udati din gresala (expunerea la caldura a unui dispozitiv electronic care a intrat in contact cu apa poate accentua pagubele si grabi procesul de coroziune)
  • Nu porniti iPhone-ul imediat dupa ce acesta a suferit un accident
  • Nu amanati trimiterea acestuia in service dupa accident, chiar daca telefonul pare sa functioneze fara probleme (socul poate sa genereze efecte care se amplifica si devin vizibile in timp; un control de rutina este binevenit, mai ales dupa o intamplare neplacuta)

Daca doriti sa evitati pe cat posibil vizita la “doctor”, va recomandam sa aveti in vedere urmatoarele masuri de precautie:

  • Utilizati o husa de protectie – iPhone-urile au difuzorul pe partea stanga si microfonul pe partea dreapta, prin urmare sansele sa experimentati probleme de sunet in timpul unei conversatii sunt mai mari; husa de protectie poate preveni patrunderea prafului si a altor impuritati in aceste orificii
  • Aveti mare grija la introducerea mufelor, indiferent ce dispozitiv vreti sa atasati – cele mai multe crapaturi apar in zona jack-ului pentru casti sau a conectorului dock, unde plasticul este mult mai subtire
  • Evitati expunerea acestuia la temperaturi foarte ridicate sau foarte scazute respectiv la variatii bruste de temperatura – riscati sa afectati performantele bateriei
  • Monitorizati in permanenta aplicatiile care ruleaza si care pot consuma inutil memoria, ducand la diferite lag-uri sau blocaje ale dispaly-ului

Daca, totusi, inevitabilul se produce, intr-un sediu de reparatii Apple iPhone puteti beneficia de servicii de analiza, diagnosticare, reparatii si monitorizare a smartphone-ului. Indiferent daca aveti probleme cu aplicatiile care ruleaza pe el sau cu display-ul, touchscreen-ul, microfonul, casca, difuzorul, senzorul de luminozitate, butoanele de volum, mufa de incarcare sau usb, camera foto, bateria, conexiunea WiFi, montajul carcasei, semnalul telefonului, citirea SIM-ului si asa mai departe, exista o solutie. Este esential insa ca aceasta sa provina de la un furnizor de servicii autorizat, care sa opereze in cunostinta de cauza. Altfel, riscati sa accentuati problemele.

Apple a adaptat un simplu telefon la o piesa care poate fi, de ce nu, expusa in cele mai mari vitrine. iPhone este un  telefon bun care foarte greu se poate plange de cateva probleme. In legatura cu hardware-ul cea mai des intalnita problema este la baterie, defectarea acesteia poate aparea destul de des si apare datorita perioadei lungi de folosire sau datorita incarcarii iPhone-ului cu incarcatorare necorespunzatore. Trebuie sa fiti foarte atenti si sa folositi numai incarcatorul din cutia acestuia. Pentru schimbarea bateriei unui iPhone este nevoie de putina indemanare si cunostinte in legatura cu hardware-ul. Bateria acestuia este mai greu de inlocuit si nu tine numai de inlaturarea carcasei.

In cazul in care aveti probleme fie de hardware fie de software, iPhone-ul trebuie adus la reparatii, la unul din sediile noastre si cu siguranta exista unul si la dumneavostra in cartier sau in cel mai rau caz puteti da un search pe internet si puteti gasi cea mai apropiata locatie. In functie de problema specialistii efectueaza o diagnosticare – este gratuita iar dumneavoastra puteti sta linistiti apoi, stiind ca iPhone-ul va redeveni ca nou. Service-ul iGsmService este specializat si autorizat iPhone, are o echipa formata din oameni specializati in domeniu, personal specializat in microelectronica si ofera garantii prin facturile pe care le ofera la sfarsitul operatiunilor  efectuate.

Indiferent ca vorbiti de inlocuirea placii de baza de pe un iPhone fie ca vorbiti despre inlocuirea butonului de Home, toate aceste lucruri tin de reparatii iPhone. Indiferent de problema cel mai indicat este sa mergeti si sa va folositi de serviciile unui service gsm, nu prea este indicat sa va apucati sa reparati singuri acasa iPhone-ul decat daca sunteti specializati in domeniu.

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!