Dezvoltarea de aplicatii

In ultima saptamana a anului 2011 se pare ca developerii de aplicatii au fost foarte fericiti sa afle ca aceasta a fost cea mai profitabila saptamana pentru ei, dar mai ales pentru cei de la Apple si Google, iar acest lucru din cauza ca magazinele de aplicatii pentru gadgeturi/smartphone-uri au inregistrat peste 1.2 miliarde de descarcari ale aplicatiilor.

Download-ul de aplicatii

Este o crestere foarte mare daca stam sa ne gandim, deoarece a fost cea mai profitabila saptamana din istoria aplicatiilor.

Datorita lucrului acesta analistii s-au gandit si la o denumire pentru acea saptamana: “power week”. In ziua de Craciun 2011 s-au descarcat peste 242 milioane de aplicatii pentru smartphone-uri.

 

Se pare ca smartphone-urile au evoluat foarte mult si foarte repede, iar acest lucru este in continua crestere. Developerii de aplicatii incearca din rasputeri sa vina cu idei noi care sa le aduca mult mai mult succes, asa ca aplicatii apar foarte des, unele dintre ele chiar apropiindu-se de unicitate. Toti suntem curiosi ce se va intampla in urmatorii 5 ani cu tehnologia si cum va evolua ea.

iGsmService.ro
La iGsmService.ro constatarea este gratuita! Va asteptam!